DE RIJSTTAFEL DELFT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 6013 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Rijsttafel Delft. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 7:38 De bezorger kwam binnen de tijd die van te voren was doorgegeven
28 nov 2022 om 10:43 Voor een zondag redelijk snel bezorgd. Eten was lekker, had alleen iets warmer mogen zijn.
28 nov 2022 om 1:55 Het is het geld absoluut niet meer waard. Sam Sing menu besteld, wat eerst inclusief nasi of bami was, aar waar ze inmiddels €1,50 extra voor vragen. Voor een paar snippers ham?! Ook kleinere porties volgens mij.
27 nov 2022 om 22:44 Het was echt niet lekker. Nasi smaakte nergens naar. Een beetje bosui in smakeloze rijst maakt geen nasi. In de bij gerechten zaten oa halve rauwe smakeloze paprika's in verwerkt. Zo kan ik ook mijn bakje vullen. Het was helaas een smakeloze hap.
27 nov 2022 om 20:00 Ik ben vaste klant al jaren maar nu was het echt niet goed .Loempia`s waren kouden taai pangsit goring was koud en taai. Ik denk dat ik de volgende keer bij een andere zaak ga bestellen
25 nov 2022 om 19:19 Absoluut top eten. Het was nog heel warm en hoewel ik dit gerecht misschien al wel 20 keer besteld had in de afgelopen jaren, was het nog nooit zo lekker als nu. De kok was blijkbaar in vorm.
23 nov 2022 om 8:33 Het eten is op tijd bezorgd en de bezorger was vriendelijk. Helaas was het eten maar lauwwarm en 4 van de bakjes waren niet goed dicht waardoor de bakjes zijn gaan lekken en het er niet appetijtelijk uit zag.
22 nov 2022 om 11:53 Ik had 's middags rond half vier de bestelling geplaatst. De bezorgtijd had ik gezet op 17.45 en de bezorger kwam tegen half zeven. Dus bijna drie kwartier later dan aangegeven. Dit is echt veels te laat Gelukkig was het eten warm en lekker.
21 nov 2022 om 7:30 eten was nagenoeg koud
20 nov 2022 om 21:55 Eten was niet echt warm en een half uur later dan afgesproken.
20 nov 2022 om 21:24 Erg lekker, maar om half 5 besteld voor een levering om 18:15u. Komt de bestelling alsnog meer dan een half uur te laat.
20 nov 2022 om 20:57 We moesten 2 uur wachten op ons eten